Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ten den, kdy jsem znova ucítila chuť žít

ten den, kdy jsem znova ucítila chuť žít

ten den,
kdy jsem znova ucítila chuť žít


pořád se zavírám
do svých snů
kam Tě nikdy nepustím

tam trávím spoustu času
když máš pocit
že jsem mimo

tam běhám a skáču
když nejsem schopná zvednout se
z postele

tam jsem tou
ve kterou věříš, že sis vzal
i když občas pochybuješ

stále zavřenou
do svých snů
z nichž občas odcházím

směješ se, když zlehčuješ
temný závěs,
pod kterým se schovávám

nevím,
jak Ti říct,
že tohle nezvládneš sám

staráš se a snažíš se
vysvětlit, jak je vše snadné,
když budeme spolu

nevím,
jak Ti říct,
že bych tu nebyla, kdybys tu nebyl

ve věcech všedních
i nevšedních hledáš klíč,
abys mi porozuměl

snažím se Ti říct,
že v tom nejsi sám,
já ho hledám též

humorem sdílíme
ty vážné city,
které se nedají vyjádřit slovy

večer co večer čekáš
já slibuji,
že zítra to bude lepší

a přitom stále nevím
jak se pod tím těžkým pláštěm
neskrývat

pořád se zavírám
do svých snů
kam Tě nikdy nepustím

tam trávím spoustu času
už spoustu let
a neumím najít cestu zpět
Publikoval(a): Husakovodite, 7.7.2013
Přečteno (117x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, Doradolanska

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti