Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Náznaková

Náznaková

Kateřina Svobodová Básně » ?nezařazené?

Anotace: Stačí jen naznačit? :-)

Náznaková


Prohlížím si tvou fotografii,
zatímco ty snad ani netušíš,
že na tomhle světě existuji,
však lásce prostě neporučíš.

Pokaždé, vidím-li tě naživo,
mé srdce buší prudce,
s tebou je mně bezpečno,
ach, jít tak ruku v ruce!

Jak ale mám ti naznačit,
oč mi vlastně jde,
mám-li tě přímo oslovit –
a jaké mám šance?

Myslím na tebe pořád,
i v davu lidí jen tebe najdu,
má lásko, ten cit je neřád,
pro který celý svět si projdu.
Publikoval(a): Kateřina Svobodová, 6.7.2013
Přečteno (43x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 22:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti