Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Beznaděj mouchy

Beznaděj mouchy

epp Básně » Balady, romance

Anotace: Beznaděj mouchy

Pavoučí síť visela na zdi
a oči se dívaly.
Do krve rozdrásané dásně
nevěří
už nikdy neuvidí
svět to slunce paprskem
to vítr dechem svým...
zakašlal
proč ten déšť umýval
co zbylo z jejího pláče
ty kapky deštivé kyseliny
skryly její slzy.
Musím letět, vždyť křídla
nejsou jen volnost
a únik.
Skrýš slin není v ústech
žaludeční domov.
To pavoučí síť visela
na zdi
a uvnitř
moucha!
Publikoval(a): epp, 6.7.2013
Přečteno (200x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska, Retor, Kytka62

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti