Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sobě sám nepřítelem

Sobě sám nepřítelem

Odpornost sama,
ze zrcadla se dívá,
v jejích očích,
pomalu se stmívá,

ty oči jsou moje,
však pohled zvířete,
dokud je čas,
někam mě zavřete,

ať můžu bojovat,
se sebou o svůj osud
snažím se, prohrávám,
prosím tě, nesuď,

snad jednou pokořím,
temnotu ve mě,
snad stihnu to dříve,
než přijme mě země.
Publikoval(a): Formis, 6.7.2013
Přečteno (138x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ArtiiS, Kiwi-Alone, gogol, děda včela, Jirka Chrastina, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti