Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

kravičkovaná

kravičkovaná

Marcone Básně » Říkanky

Anotace: dokonalé rýmy :-DDD

máchali jsme ruce v ohni
kolená pro záda ohni

navzdory mořím
svou páteř mořím

liniemi vest
nechávám se vést

vítr před sebou hnát
místo lebky mrtvý hnát

nevšiml jsem si loni v září
že ten hnát mi silně září
Publikoval(a): Marcone, 4.7.2013
Přečteno (493x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bera, gogol, Retor, Jirka Chrastina, Doradolanska

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti