Báseň na cestu
Báseň na cestu
Jsi má vyzvědačka ticha
v bílém dni bez stínů
Necestuj v cizích zavazadlech
V dálce se leskne
celistvé slovo někdy i věta celá
Připoutej si kufřík k zápěstí
nedávej zpropitné
v nesmiřitelné lásce
A průchladný měšec
jen opatrně otvírej
Publikoval(a):
qala, 4.7.2013