Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prší

Prší

davidziak Básně » o Přírodě

Anotace: Dostal sem nápad když zrovna pršelo

Všude mokro,
všude tma,
venku nikdo,
všichni doma.

Rána jako z děla,
k tomu záblesk světla,
děcka pod stůl zalezla,
místo aby něco snědla.

Strachy schoulené se krčí,
vítr venku silně fičí,
dřevo do kamen se strčí,
teďko to tam divně syčí.

Dřevo bylo totiž mokré,
žádný oheň nebude,
to je ale hodně špatné,
jídlo nám teď vystydne.

Doma je teď velká zima,
k tomu není žádné jídlo,
venku však již dopršívá,
slunce z mraků vylezlo.
Publikoval(a): davidziak, 3.7.2013
Přečteno (351x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: manamenekdo, Retor

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 14:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti