pilátovo zofalství
pilátovo zofalství
Anotace: koukal jsem takhle jednou v noci na umučení krista od Gibsona...Mazec !!!! zas a znova
poznáte pravdu když zazní ?
býváme schránky zpola prázdný
po vzoru Pilátova zoufalství,
nad rozhodnutím, které nechtěl
jen si jako prase odmyl ruce od obav
ale,
snad věděl proč
Publikoval(a):
Marcone, 3.7.2013