Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hudba lásky

Hudba lásky

Nechám mnou proudit,
něžné doteky hudby,
nechci se probudit,
spím ve tvé vůni,

která po tobě zbyla,
jako list partitury,
k té nejhezčí skladbě,
melodie jsme já a ty,

dáreček poslední,
zůstal tu po tobě,
co hlavou zní,
v té nejčistší podobě,

ve vzpomínkách....
Publikoval(a): Formis, 3.7.2013
Přečteno (222x)
Tipy (18) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, koiška, ArtiiS, Kiwi-Alone, Retor, ydnAxX, děda včela, 11ka, gogol, GAIA77

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti