Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

*****

*****

To,co nejde pojmenovat
Co se nedá nikam schovat
To,čím celá Země dýchá
Co se rodí z úplného ticha
Čemu věří pomatení
O čem rozumný nic neví
Co se ani ve snech nezdá
Rychlé jako padající hvězda
Stálé jako nejpevnější skála
To,co vprostřed ohně sálá
Co se tají v namodralém ledu
Chtěl bych říct
A nedovedu
Publikoval(a): Jirka Chrastina, 3.7.2013
Přečteno (56x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, Efir, GAIA77, Kytka62

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 15:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti