Skryti v žití
Skryti v žití
A znovu nechal jsem,
své myšlenky volně,
doslova unesen,
procitám na dně,
proč jen se utápím,
v bezmocných stavech,
proč jen se nevzchopím,
neporučím: nádech,
je to snad podstata,
lidského žití,
zůstávat od rána,
do rána skrytí,
ve vlastní lítosti...
Publikoval(a):
Formis, 2.7.2013