Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bláznovy city

Bláznovy city

Michael Bader Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Kazdy proziva lasku jinak... nejedna se o gramaticky skvost, ale dostal jsem myslenku a musel jsem ji dat na papir

Spojeni nevyřčenou touhou
zakázané ovoce, co ochutnat nemohou
slova z úst nesou se tak lehce
nebývalá zář, jež oslepí i slepce

Krásné společné chvíle, jemné doteky
na chvíli usnout a zabalit se do deky
polibek na čelo, odhrnout ji vlasy
uvidět a pochopit, dočkat se spásy

Ráno se probudit a ze snu procitnout
na kraji propasti výčitek se ocitnout
prázdné pohledy, oči jsou tak chladné
ignorace smíchem, srdce zůstává hladné

Navždy odešla, nic tu po ni nezbylo
vše co chtěl a znal, smysl pozbylo
a tak tu v kresle sedí, bez známky života
díra od kulky v hlavě, slzy a temnota…
Publikoval(a): Michael Bader, 1.7.2013
Přečteno (216x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, bera, 11ka, Kytka62, Formis, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti