Vzdala se......
Vzdala se......
Anotace: Dlouho jsem tu nebyla a věřte moc se mi po Vás stýskalo.Pomalu a po špičkách se vracím..... Ještě to nejde rychle, ale snad bude líp :-)
Vzdát psaní se musela
múzu svou ztratila.
Zlá nemoc pokazila snahu
probudila života zradu.
Čas utíkal jak voda
nervy napnuté jak struna.
Uvidí ty známé litery
nebo jen černé skvrny – příšery?
Byla člověk bez slepecké hole
vydána na pospas osudu zvůle.
Skalpel v ruce odborníka
vyndal z mozku útvar – permoníka.
Otázky bez odpovědí letí hlavou.
Byla operace úspěšná
nebo jen marnou snahou?
Čekání je doba úporná.
Nastal den verdiktu – sundali obvazy,
prvně viděla- rozmazané obrazy.
Brýle zrak upraví
permoník se nevrátí.
Osud přede života novou nit
snad žádný uzel nebude mít………
Publikoval(a):
Marci-Tami, 30.6.2013