Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Realita

Realita

S hlavou v dlaních
motám se ulicemi

je tma
je den

je obojí

pod oblohou
strnulou pozemním napětím
cítím
jak utlačují moje nitro zděné domy

vpíjí do sebe veškeré nevyřklé šílenosti
z duší dospělých lidí

a pak

když pozor nebudeš dávat
navalí na tebe všemožné trápení

proudící dav
promění se v černý vír
co unese tě do svého zahořklého objetí

poslední barvy co si měl
utopíš

v betonu silnic
a bankovek šustění

co dříve bylo undeground
dnes jen feťácký kýč....
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 28.6.2013
Přečteno (50x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, NikitaNikaT., Retor, Doradolanska

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti