Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chtěl bych

Chtěl bych

Jirka Chrastina Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Snad pro maminky,nebo trochu starší děti

Chtěl bych,
aby mamky řekly dětem
jak snadno se všichni
v něčem pletem
Že všechno,co je,už kdysi bylo
to,co se nám líbilo
i to,co nelíbilo

Chtěl bych,
aby mamky řekly dětem
jak se to má doopravdy
s širým světem
Že je kosmos vlastně
směšně mrňavý,
takže si ho můžou celý
nacpat do hlavy
Publikoval(a): Jirka Chrastina, 27.6.2013
Přečteno (494x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska, Retor, děda včela

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 06:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti