Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Návraty

Návraty

Domy kolem mají rozbitá kolena,
ale z knih ještě všechny listy nevypadaly,
a já dokážu už jen nevěřit,
že by někdo postrádal jeden z mých úsměvů.

Příliš bledá je moje stezka,
než aby někdo hledal
střípky trpkých rozčarování,
které ještě bolí s půlnocí.

Z klavíru, který jsem si představovala
vždy uprostřed světlé místnosti,
padají provazce lesklého prachu
a láska ke všemu, co dokázalo pohladit.

Plavobílý opar mi poletuje kolem hlavy,
vše kolem zčernalo klidným spánkem
a já se teď bojím, že už netrefím
do slastného snění.
Publikoval(a): Lugilla, 27.6.2013
Přečteno (96x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: modrá, itaF, Retor, qala

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti