Smrt v noci
Smrt v noci
Anotace: Krátká báseň o vraždě.
Oko všetečné opět slídí
lampy v ulicích pochmurně svítí
dlažba měsíčním světlem zalitá
pistole připravená nabitá
kroky černou nocí znějící
srdce kamenné chladně bijící
Město v temnotě zahalené
kaluže vody zakalené
smrt číhající v temném plášti
vražda sloužící kruté zášti
život ukončen včelu železnou
mrtvého člověka dnes policisté naleznou
Publikoval(a):
E.D, 27.6.2013