Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chtěl bych být obraz

Chtěl bych být obraz

Chtěl bych být obraz,motiv je lhostejný,
mít jeho hloubku a důvod k zastavení,
snad Mistře od vás,či talentu z kotelny,
být třeba v koutku,jen s duší k nezměnění.

Promlouvat chtěl bych,ne,příběhy chci sálat,
dvojice přede mnou bych nutil spojit ruce,
a ona zavzdychne,on upustí svůj kabát,
mou hloubkou bezednou se splaší jejich srdce.

Takový obraz chtěl bych být...
Publikoval(a): godhand, 27.6.2013
Přečteno (128x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Cecilka, Lugilla, Doradolanska, GAIA77, děda včela, Kytka62, Retor

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 02:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti