Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

pro NĚJ

pro NĚJ

pytlicek1 Básně » o Lásce

Anotace: mé myšlenky pro jednoho báječného člověka

Netuším.
Kdo naše osudy nám cestou protkal,
Že ty ses zrovna se mnou potkal.

Nechápu.
Já dávno přece tvůj smích znám,
Teď s tebou letím ke hvězdám.

Nevímám.
Strach a chtíč jen slova pouhá,
Nejsou víc než naše skrytá touha.

Nedýchám.
Tvá ústa,vzdechy všude cítím,
Jak kámen ze skály se řítím.

Neumím.
Svou lásku najevo ti dát,
A celým srdcem tebe milovat.

Nevěřím.
Že jednou se ten zázrak stane,
a oheň v tobě opět vzplane.

Nedoufám.
Ten co ho nikdy nesmím mít,
Že se mnou navždy bude žít.

Nevzdávám.
Boj za toho,jenž dal mi poznat city,
Vždyť moje všechno jenom lásko jsi TY…
Publikoval(a): pytlicek1, 27.6.2013
Přečteno (268x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Malce, PéHá, NikitaNikaT., Retor

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 22:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti