Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ty a já

ty a já

pytlicek1 Básně » o Lásce

Anotace: večerní inspirace

Ve stínu dvou nahých těl
hoří vonná svíčka,
tvoje oči třpytí se
jak křišťálová sklíčka.

Plamen touhy,něhy,vášně,
v našich dlaních hoří,
moje prsty tenounký
se do tvých vlasů noří.

Cítím teplo,cítím chlad,
až mě z toho mrazí,
bude to tím,že jsme tady
miláčku můj nazí.

Neodolám těm tvým vzdechům,
rozzářeným očím,
moje tělo vzrušený
hned kolem tvého stočím.

Dívat se ti do tváře
a vyznat se v tvé duši,
poslouchat tvůj tlukot srdce,
jak jen pro mě buší.

Pomalými pohyby
já chci se v rytmu vlnit,
všechno,co si budeš přát
ti do puntíku splnit.

Chci být tvoje čubička,
co na slovo tě poslechne,
každou tvoji skrytou touhu
bez řečí hned vyslechne.

Chci být tím,čím budeš chtít,
abych byla zase,
oddáme se našim vášním,
nevýslovné kráse.

Celá hořím touhou k tobě,
vzrušením a slastí,
až jsem z toho na dně sil,
jsem dokonale v pasti.

Koutek úst jen krásný úsměv
vykouzlil ti na tváři,
dušička má v sedmým nebi
žárem slunce zazáří.

Chci být lásko tvoje slast
až do skonání světa,
to je všechno co jsem chtěla ,
ta poslední věta…
Publikoval(a): pytlicek1, 26.6.2013
Přečteno (559x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Puris, Retor

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 22:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti