touha jako blázen
touha jako blázen
Nejkrásnější okamžiky,
co mi běží hlavou,
když mi dáváš svoje tělo,
náladu máš hravou.
Líbí se mi lásko všechno,
jakýkoliv činy,
nejlepší však na tom je,
že je to vždycky jiný.
Nikdy by mě nenapadlo,
že jsi takhle skvělej,
tak už broučku netrap mě
a všechno se mnou dělej!!
Toužím po tvých horkých rtech,
jak líbají mě všude,
těším se jak malý dítě,
co všechno příště bude.
Miluju tvůj jazýček,
on nenechá mě vydechnout,
myslím že to občas nejde
zrovna přeslechnout .
Třesu se a nevnímám,
jsem na vrcholu blaha,
když mi prstík na k*ndičku
velmi jemně sahá.
Ta tvá skvělá výbava
je vždycky krásně tvdrá,
vrním blahem,když mě prostě
živočišně m*dá.
Líbí se mi,když je ve mně
'flétnička' tvá celá,
už bych zase s tebou lásko
š*kat prostě chtěla.
Přemýšlím a nechápu to,
hrozně jsi mě rozhodil,
teď už ale dávno vím,
že pro mě jsi se narodil…
Miluju tě,čumáčku můj,
jsem si víc než jistá,
nejsou to jen prázdný slova,
je to pravda čistá ;-)
Publikoval(a):
pytlicek1, 25.6.2013