Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zimostráz

Zimostráz

Když zdrhnout
tak skrze temný les
s kolumbijským cukrem po kapsách
jen na chvilku se unést

pocitem svobody

skrz na skrz prolezlí

lesní šum a kuny

vnitřní ticho a klid

...


kvér studí do slabin
"Bejby, ještě nic netušíš ?"
brán Edenu s bouchnutím se zavřely

výstřel

výlet stříbrných netopýrů

prásk, prásk

do srdce, mozku, plic

teď už nás nic netrápí

krev vytéká z pomalu chladnoucích žil

svítá...

karmínem zbrocený mech
vždyzelený lesní zimostráz
igelitový pytel
MOST WANTED

kdeže...

jen chudobky a smilnící bodlák
zde kvetou již tři dny

co to tu tak smrdí ?
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 22.6.2013
Přečteno (37x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti