Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Letnímu větru

Letnímu větru

Hesiona Básně » ?nezařazené?

Anotace: s láskou

Jsi ten, co škádlí moje vlasy,
troufalec, který sukně zvedá,
jsi roztoužený neposeda,
co s letní trávou povídá si

a ráno číhá na zápraží,
aby šel se mnou bez pozvání,
jak tisíc úst a tisíc dlaní
loupíš mi dotek nahých paží.

Jsi ten, co v noci oknem vchází,
saténem tančí, krajky kazí,
kolébá vůni pinií

a oči bouřkou potemnělé,
když liják nebi světla bere,
z mých smutků tajně upíjí.
Publikoval(a): Hesiona, 21.6.2013
Přečteno (78x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jana M., Lugilla, děda včela, Retor, Kytka62, Marcone, Mochomůrka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti