Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Je to škoda moc bych ti jí přál. Jinak moc hezké.
31.3.2014 14:29 | Time Shark
Jedno české přísloví zní: "kdo pozdě chodí, sám sobě škodí"
20.6.2013 9:37 | děda včela
Email:
Heslo: