Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čekání

Čekání

Mochomůrka Básně » o Lásce

Anotace: Pro manžela.

Teskno ve vyhřátých stěnách
dálka zarývá se mi do spaní
budím se, pozoruji svítání.
Pro jiné je snová hodina
jen skřivánek svou melodií
vycházející Jitřenku uctívá
a já, truchlivě zasněná.
Kde jste, květy stromů?
Kam jste tak náhle zmizely?
Různorodé plody vám místo uzmuly.
Co asi děláš, můj milovaný manželi?
Myslíš na mně?
Snad tobě mé květy zůstaly.
Již za pár dní
oddané setkání.
Děkuji :-)
Publikoval(a): Mochomůrka, 18.6.2013
Přečteno (240x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, gogol, děda včela, Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 00:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti