Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Počasí....

Počasí....

Krvavá Mary Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: jak dokáže být někdy počasí otravné..:)

Venku mrzne jak v mrazíku...,
vítr a déšť nejspíš dostali zakázku.
Nervovat ..a strašit lidi,
a to jejich krupobití.
Já mám deště plný zuby...,
hromy, blesky utočejí...
Doufám , že brzy vysvitne sluníčko....,
místo deštníku...vytahuji paraplíčko... :)
Publikoval(a): Krvavá Mary, 16.6.2013
Přečteno (538x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Retor

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti