Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vrať se zpět

Vrať se zpět

já jsem tu sám a čas stojí
jsem tu sám, tmou procházím
Proč tu semnou teď není?
o nic jiného nestojím

já jsem tu sám, kde ty vězíš
pro své štěstí opouštíš Svět
přesto, že mě neuslyšíš, zavolám
prosím

vrať se zpět!

ty netušíš jaké to je
jsi schopná tohle pochopit?
toužím tě tu mít vedle mě
tě nachvíli zase spatřit

já jsem tu sám a sám ležím.
pomalu začínám šílet.
bez tebe já žít neumím,
tak prosím,
prosím

vrať se zpět!

co dělat mám, to netuším?
zpět se vrať, ať v klidu spím
do rána do stropu hledím
ke mě se vrať, vrať se zpět prosím.

vrať se zpět!
Publikoval(a): Blair Sandberg, 15.6.2013
Přečteno (189x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, NikitaNikaT., Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 01:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti