Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Milovat – těžké či snadné ?

Milovat – těžké či snadné ?

Adyy Básně » ?nezařazené?

Anotace: Milovat neznamená "mít rád" .

Je zbytečné milovat někoho,
o kom vím,
že mě nikdy milovat nebude,
však doufám ,že jen sním.
Ptám se : "Vysvětlíš to mému srdci? "

Chtěla jsem být kamarádkou,
avšak jsem Tě začala milovat,
tvé oči,ústa i smích.

Ty mě ale nemáš rád ,
a ani nemůžeš,
protože z celého svého srdce,
jinou miluješ.

Je těžké milovat někoho,
kdo o tom neví,
ale daleko těžší je milovat někoho,
kdo o tom nechce vědět.

Nejbolestivější je dívat se do očí tomu,
koho mám ráda i přes to,
co mi udělal,
a jak moc mi ublížil.

Moje touha a moje sny,
je dostat se z téhle temnoty.
Však ty víš,že u mě šanci
už nikdy nebudeš mít !
Publikoval(a): Adyy, 14.6.2013
Přečteno (65x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: AnDYY, Leňulína, Retor, Moog

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti