Nic na světě
Nic na světě
Anotace: Prostě o lásce ... zklamání
Tak je po všem
A nebe je temné neb Slunce již nevysvitne
je po všem
Já však věřím, že to, co nás dřív pojilo zas sváže
je po všem
A na světě nic to už nikdy víc nenapraví
je po všem
Kdybych moh tak bych zkusil ze svého života utýct
Zavřel své oči a počal pokoušet
veškeré své city, je na vždy přehlížet
Chci být chladný, na lidi se neohlížet
Víc lásku nevyhlížet
tím prohry své zabíjet.
Potrvá chvíli než zjistím co je,
že je po všem
Já vlastně nevím, tak prosím řekni co se stalo
je po všem
Mé srdce tvou vinou navěky bušit přestalo
Ty jsi tak krutá, proč já miluji tě?
Přesto, že já vím, že nejsi dobrá pro mě.
jednou provždy jsou pocity mé
Jednodušše směšné
a směšně jednoduché
Neb jen jedna myšlenka tu kolem koluje
že je povšem
po všem
po všem
Je po všem
však s absurdních důvodů se mi s tebou stále být chce
je po všem
a já nepochopím, že jsme tu každej sám pro sebe
Láska je jenom snem, ideou, ale nic víc.
Hluboko v káždém z nás přebývá hluboké nic
Říká se, že každá strana má i svůj líc
Kde je od bolesti klíč?
A proč je té tíhy víc?
Já nechám tě jít i když mě to roztrhne.
že je po všem
po všem
po všem
je po všem
A na světě nic to už nikdy víc nenapraví...
Publikoval(a):
Blair Sandberg, 14.6.2013