Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Věc pocitu

Věc pocitu

Nepříjemné je nositi bolest v srdci
však od bolesti už není pomoci
ty ublížit jsi mi chtěla mermomocí
já proklínám tě dnem i nocí
své dny ve splínu trávím
kvůli tvým činům podlím
možná to vyprchá stářím
však nikdy už ti neodpustím
ty divíš se mému pohledu na věc
prý chovám se jako moudrý stařec
ó Bože
jsem jen prostý chlapec
který není úplný blbec
já prý chytám rozumy od jiných
blbost!
ty jen bojíš se slov mých
přeješ si aby to nebyla pravda
že tyto slova vymýšlí moje hlava
ticho, seď a vzpomeň na tu dobu dávnou
říkej si dokola co bylo věcí správnou
zda bylo správné nám ublížit
pozitivní myšlenky rozprášit
vzpomínky roztříštit
slibnou budoucnost zahodit
příbuznými nechat se zatratit
své děti ztratit
o všechno krásné nechat se připravit
ty za hlavu chtěla jsi to hodit
a ejhle chyba
nejde to tak snadno
ó bravo
jen vylez pravdo
ukaž svou tvář
teď spadla ti tvá svatozář
a tvé “ milé “ já houpe se na oprátce
trvalo to krátce
než vyplulo to na venek
že všechno je to svatá pravda
tak maminko milá
já posílám na tebe kata
a oko všemohoucí
které silnou pravicí
ránu vrací
sbohem
Publikoval(a): Zachariáš Lukáš - Nemo, 13.6.2013
Přečteno (129x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Kiwi-Alone, Retor, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti