Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dětem..

Dětem..

Nikýsek_Nikýsek Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Vznikla, když jsem seděla na hřišti, a sledovala jaké je krásné a bezstarostné dětsví...

Sedím na hřišti, a sleduji jak si děti spokojeně hrají.
Jaky krásný bezstarostný svět mají.

Jak se jejich oči štěstím, a rty radostí smějí.
Žádné problémy v dětské světě neznají.

Až ve školních letech začátky poznají...

Přeji jim hodně štěstí a zdraví, nic víc si snad člověk ani nemůže přát.

Aby měli dokonalou rodinu, a hlavně, aby je měl někdo rád!!
Publikoval(a): Nikýsek_Nikýsek, 13.6.2013
Přečteno (483x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 06:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti