Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Za blbost se platí

Za blbost se platí

Jak hluboko, musí člověk spadnout,
na dno, nebo mnohem níž?
Někdo nechal mi květy zvadnout,
a mě to bolí, zdali vůbec víš?

Těžko se mně žije,
za blbost se platí…
… jen hlavou mi právě zní.


Copyright © 2013 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 12.6.2013
Přečteno (171x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Retor, modrá

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti