Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Husí hejno

Husí hejno

Soptík 13 Básně » o Přírodě

Anotace: znovu jsem začala psát a snad se mi to celkem daří... :-)

Šifra se zatoulala do mého poznání
houslový klíč oznámil příchod tónů
nouzová dvířka se uzavřela před povodní
srdce hledá cestu domů
zatím mně nikdo nesoudí.


Beznaděj drásá oblé břehy
pomalu dochází mi sil
pomohl by kousek něhy,
aby se život v těle rozbouřil
a smysl dal.


Víc šalvěje a růže květ
odevzdá sílu umírání
bylo by krásné nevědět
neprožít z mrtvých vstání
dál neletět.


S husím hejnem bez poznání
jen instinktivně míří dál,
krmení, lov a usínání
žádné emoce, smutek či žal
jen jarní tání
a letí dál…
Publikoval(a): Soptík 13, 12.6.2013
Přečteno (179x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 14:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti