Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Do snění

Do snění

Cecilka Básně » o Lásce

Anotace: * * *

Pod víčka zavřená
vkládám ti usmívání,
až oči otevřeš,
ráno nám prohřejí…

Rty jemně políbím
navzdory zašimrání,
při jejich pohybu
lehce se zachvěji…

Ruku položenou
jenom tak na polštáři
pohladím, aniž se
jí budu dotýkat…

Baletním gestem vánku
smetu stíny z tváří,
nejčistší lásce tě
ponechám objímat…

…spíš…
Publikoval(a): Cecilka, 12.6.2013
Přečteno (330x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Retor, Kytka62, modrá, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 01:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti