Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krása je zlá

Krása je zlá

K.1 Básně » o Lásce

Anotace: Něco ze života...

Náročná povaha, tisíce pocitů
Snadno lze uvěřit, jen pouhým pohledem
Náročná duše, milion pocitů
Nikdy ji nepoznáš, i kdybys měl sto životů
Andělská tvář, spoustu krásných slov
Udělal bys pro ni cokoli na světě
Nebeská zář, srdce těžší než kov
Jen samé lži, skryté v každé větě
Pro sladký úsměv, hnát se na kraj světa
Nechutná přetvářka nikdy neskončí
Život ti změní i jedna pouhá věta
Navždy lhala by ti přímo do očí.
Cítíš jak v žilách proudí horká krev
Cítíš jak tělu vládne chtíč
Necítíš zlobu, necítíš vztek
Co na tom bylo pravdy? Všechno je teď pryč
Nevědomky zraňuje mé city
Netuší co se mnou provádí
Kéž by mohla vědět, jak se má duše cítí
Ničí mě a nejspíš jí to nevadí
Toužil jsem po tobě, hořel jsem v plamenech
Chtěl jsem tě mít stále jen pro sebe
Bylo to horší než stát na ostrých kamenech
Miluju tě, vždy tu budu jen pro tebe
Publikoval(a): K.1, 12.6.2013
Přečteno (168x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 01:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti