Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Můj příběh

Můj příběh

index36 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Moje osoba

Uráželi jste mě,
mám rezaté vlasy.
Ubližovali jste mně,
na sobě tuku masy.

Pravdu jste říkali,
spoustu bolesti trpím,
a sít nenávisti tkali,
v temném koutě lapím.

Světlo přišlo,
bojácně sem se zvedl.
Tohle vše dobře vyšlo,
ke svému snu mysl sem vedl.

Z temnoty vystupuji,
oheň v očích mi plaje.
Ke svému snu v bouři pluji,
kdo může mi krev saje.

Závist mé výhry,
Vás k smrti ubijí.
již nehraji tyhle dětské hry,
zvony pro mě bijí.

Mám vůli a cestu,
kterou mi křížíte.
Již nepotřebuji záchranou vestu,
Nechte mě a svůj život žíte.


Dnes se na Vás dívám z hůry,
silnějším jsem se stal.
Dříve jsem měl z Vás noční můry,
kde mi každý hlavu rval.

Petr je jméno mé,
tak si ho pamatujte.
řešte hříchy své,
svůj svět si malujte.

Chci Vám poděkovat,
díky Vám jsem silnější.
Svůj svět sem začal malovat,
zapomněl jsem na urážky vnější.

Tohle byl můj příběh,
ze zla jsem se zrodil.
Byl to můj dlouhý běh,
ale prvotně jsem jen chodil.
Publikoval(a): index36, 11.6.2013
Přečteno (65x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti