Závislost
Závislost
Anotace: Co se může stát, ale to asi všichni víte.
Všechno to začalo na základní škole,
zkusil jsem cígo s kámošem ve stodole.
Chutnala mi, tak jsem si dal další,
nedokázal jsem říct: tak už ale stačí.
Jak jsem stárnul, víc jsem chtěl,
nikotinu jsem naletěl.
Na střední to bylo horší,
to jsem přešel na tvrdší.
S partou jsme šli do baru,
dali lajnu heroinu.
Byl jsem z toho v sedmém nebi,
co se dělo pak, to už se neví.
Jendou naši na víkend odjeli,
pak přišli kluci a jejich materiály.
I holkám jsme my zavolali,
jestli by si éčko dali.
Když k nám přišli,
skéro jsme si dali,
pak to éčko,
byli jsme jak sluníčko.
Když maturu jsme udělali,
DMT za odměnu jsme koupili.
Prozkoumávali jsme jiný svět,
bylo nás tam asi pět.
Jednou na moje narozky,
Kluci piko přinesli.
Po pár tabletkách jsme šli do baru,
tam jsem našel pytlík heráku.
V prdeli jsme po něm byli,
závislými jsme se pomalu stávali.
O něco chudší jsem se vzbudil,
jak po rvačce jsem se cítil.
Háčko mi celkem chybělo,
kéž by tu tak nějaký bylo.
V partě jsem se poptal trochu,
kontaktů jsem dostal celou kupu.
Začal jsem ho kupovat,
pak do žíly vpravovat.
Mozek po mě víc chtěl,
já sem ale peníze neměl.
Po pár týdnech na ulici,
Našli mě tu s party kluci.
V léčebně jsem skončil,
Vlastní život jsem si zničil.
Publikoval(a):
davidziak, 11.6.2013