Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Strach.

Strach.

Castly-Roman Propper Básně » o Lásce

Anotace: Mám strach,že Tě strácím. Nedokázal bych bez tebe žít.Chci s tebou stárnout až do konce života.Moc Tě miluji Anet.

Krásné dobré ráno,
jsem už vzhůru.
Ty má jediná lásko,
asi ten strach mít furt budu.

Jen co rozlepím oči,
okamžitě na tebe myslím.
Jako kdyby mi nepatřily tvé oči,
asi se už zblázním.

Proč ten strach lásko?
Proč mi slzy stékají po tváři?
Proč má celoživotní manželko?
Proč ten pocit na srdci?

Zdál se mi sen ošklivý,
jak vídáš jiného muže a jsi mi nevěrná.
Byli jste tak štastný,
probudil jsem se s pláčem a hlava s pocená.

Jen myšlenka mě uklidní,
že to není pravda.
Si mi věrná mé sny nejsou pravdivý,
jsem tvá jediná milovaná osůbka.

Chci jen,aby jsi věděla,
že jsi jen to,co mám.
Jsi už jen jediná,
komu srdce jsem naposledy dal.
Publikoval(a): Castly-Roman Propper, 11.6.2013
Přečteno (223x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 01:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti