Příliš...
Příliš...
Ztratils ji, tvá vinna,
držels ji, příliš silně,
místo srdce díra,
čekáš na ni marně,
srdce ti zmizelo,
uprostřed světů,
tehdy když vidělo,
jak ztrácíš dceru,
teď já stal jsem se obětí,
lidského bytí skořápky,
soucitem vehnán do objetí,
tvé náruče, oprátky,
dávno už je pozdě,
uniknout tvému sevření,
drtíš mě láskou,
tou, jež není,
ani sem ani tam,
nemůžu jít,
vteřiny počítám,
nech mě už být,
věčnost tomu je,
co nesvírám života uzdu,
za zády cítím tě,
dusím se, ustup,
jednou nohou tam,
druhou ještě tady,
v tvých rukách uvadám,
umírám, tati...
Publikoval(a):
Formis, 10.6.2013