Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Řekla jsem NE

Řekla jsem NE

Le Vinnie Básně » o Lásce

Anotace: jen tak

Kdo uvěří ?
Čistý průstřel citů
všechny naděje
konec radostným dnům,
uvízli jsme v čase -
prázdnotě.

Říkám že ne
co cítím se nikdy nedozvíš
zahodils vše co jsme měli
do konce časů
blíž a blíž smrti
spásné

Plášť proti emocím
nedůvěry svět,
procházíš rozechvělým obdobím
nepoznáváš bolesti
života změť.

Mě,
ani sebe
nespatříš do konce dnů
více společně.
Publikoval(a): Le Vinnie, 9.6.2013
Přečteno (123x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Abraham, děda včela, Sluníčko1, Retor

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 22:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti