Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jen pro tebe Anetko.

Jen pro tebe Anetko.

Castly-Roman Propper Básně » o Lásce

Anotace: Jedna malá báseň na dobrou noc.

Krásnou dobrou noc,
krásný sny lásko.
Miluji Tě šíleně moc,
ty má jediná krásko.

Chci Tě obejmout,
chci Tě hřát.
Pusu ti dát líbeznou,
a lásku ti dát.

Přitulit se k Tobě,
líbat Tě na čelíčko.
A i třeba všude,
dobrou noc ti dát broskvičko.

Chytnu Tě za ruku,
aby ses cítila bezpečně.
Lásko já Tě zbožnuju,
at´ máš sny krásné.

Ráno až se probudím,
snídani do postele přinesu.
Něžně Tě políbím,
a čerstvé růže ti donesu.

Opatruj se lásko moje,
šíleně Tě muluju.
Nekonečno pusinek posílám krásko moje,
Čekat tu na tebe vždy budu.
Publikoval(a): Castly-Roman Propper, 9.6.2013
Přečteno (196x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 00:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti