...
...
Tečou mi slzičky,není jich málo,
to,co jsme nechtěli,tak to se stalo.
Nikdy už nebudeš zpátky v mým náručí,
celej můj život šel od ledna do p*či.
''Nestojím o tebe,nemáš mou lásku'',
včera jsem na plese našel svou krásku.
Ona mě nechce,já však ji ano,
vedle ní budit se každičký ráno.
Slzy mě padají čím dál tím víc,
už přes ně nevidím totálně nic.
Trhá mi srdce vidět tě s jinou,
že jsem tě ztratila není mou vinou.
Už jen ta představa,že hladíš jí vlasy,
mě za chvíli přivede k šílenství asi.
Proč jsi mi ublížil,proč jsi to dovolil??,
vždyť nikdy dřív bys k tomuhle nesvolil.
Chtěli jsme budoucnost,navždy být spolu,
teď už jen skočím si z rozhledny dolů.
Budu si vyčítat každičký ráno,
že jsem ti tenkrát řekla svý : ''ano''.
Kdybych tak věděla,co stane se za rok,
neměl bys už tenkrát na lásku nárok.
Věř,že mě tohle teď trošičku raní,
běž si můj miláčku,utíkej za ní!!!!...
Publikoval(a):
pytlicek1, 7.6.2013