Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Povzdechnutí...

Povzdechnutí...

NikitaNikaT. Básně » Smutné

Anotace: ... nebáseň, jenom vyjádření.

Těžká je doba,
když člověk nemá práci,
těžce je u srdce,
když ztrácí legraci…

internet inzerce,
jenom se jí to hemží,
podivná místa,
psaná dobře a se lží…

Chci brigádu,
je to lepší, nežli nic,
mám lásku,
ale někdy si dopřát víc.

Copyright © 2013 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 7.6.2013
Přečteno (120x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, děda včela, Retor

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti