Dotek vzpomínek
Dotek vzpomínek
Utápím se v minulosti,
vzpomínky, nezvaní hosti,
buší, klepou na mou hlavu,
odtud pryč se nedostanu,
v šachu mě drží, odvracím mat,
nedokážu je dál nevnímat,
přemýšlím a přemítám,
tvoje slova pročítám,
nevěřím, že kdysi spolu,
přiblížili jsme se Bohu,
nevinní si ruku v ruce,
nabízeli vlastní srdce,
jeden druhého opora,
však příběhu konec, opona...
Publikoval(a):
Formis, 6.6.2013