Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...nedám dopustit na kostival!
7.6.2013 21:54 | modrá
Mazat opodéldokem:-))).
7.6.2013 11:19 | gogol
Ano, bolest duševní je skutenčně horší, ale ona někdy i ta fyzická... je prostě... no hnusná :´o( trapné koleno... zlobí, mrška...
6.6.2013 21:17 | NikitaNikaT.
Fyzická bolest je občas nesnesitelná, k nevydržení je však bolest duše.
6.6.2013 21:12 | gogol