Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Miluji Tě a moc

Miluji Tě a moc

Castly-Roman Propper Básně » o Lásce

Anotace: Jedna malá báseň pro tebe lásko.

Miluji, když Tě mohu ve své náruči obejmout
a pocit Tvého bezpečí Ti tak nabídnout.
Miluji, když dovolíš mi koukat se Ti do očí,
potom se mnou se celý svět zatočí...

Miluji, když můžu hladit konečky Tvých vlasů,
potom nevnímám nic, krom Tebe a Tvého hlasu.
Miluji ty chvilky strávené po Tvém boku,
potom jsem jen Tvůj a to bez nároku...

Miluji naše něžné a jemné doteky,
když spolu jsme zachumláni do deky.
Miluji, když položíš mi hlavu na mou hruď,
když přivinu Tě k sobě, potom jed´inou mou láskou buď
Publikoval(a): Castly-Roman Propper, 6.6.2013
Přečteno (500x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, Sluníčko1, Retor, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 00:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti