vyznání
vyznání
Jsi vánek,co čechrá moje vlasy,
ten kluk,co má nejkrásnější řasy.
Jsi princ na černo-bílým koni,
tvý rty mě vždy tak sladce voní.
Jsi moje slast a moje touha,
jsi cesta k mému srdci dlouhá.
Jsi vším,čím pro dítě jeho matka,
jak lávka přes potůček vratká.
Jsi moje nikde nekončící nebe,
můj šál,když v zimě mráz mě zebe.
Jsi můj přítel,co mě k dobré cestě svádí,
jak vítr,který listy stromům hladí.
Jsi okamžik,co právě prožívám,
a budoucnost,ja zpátky se už nedívám.
Jsi minulost,co nikdy nevrátíš,
jen činy zlo pak v dobro obrátíš.
Jsi moje vášeň,láska,trápení,
jsi zlé a taky dobré znamení.
Jsi můj svět a poklad můj,
tobě chci dát život svůj.
Jsi šneček,co do ulity se skryl,
jsi jen pláč,co mi tady zbyl.
Jsi vše,co mám a co ti dám,
všeho kvůli nám se vzdám.
To,co bylo,toho lituju,
miláčku můj,já tě MILUJU !!!
Publikoval(a):
pytlicek1, 6.6.2013