Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Spojení

Spojení

lesní víla Básně » o Lásce

Anotace: Jenom tak napsaná...

Tak jako se dáváš vodě,
tak já se dávám tobě.
Není co ztratit, všechno zůstane,
není kam jít,
všechno už přišlo a naplnilo svět,
jako ty plníš mě.
Touhy, sny se splnili,
duše se spojily.
V hmotě je síla,
tak jak jsme ji stvořili patříme k sobě,
ty ke mně a já k tobě.
Publikoval(a): lesní víla, 5.6.2013
Přečteno (288x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 01:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti