Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Noční duch

Noční duch

davidziak Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: Sem taky chtěl zkusit ''horror''. Co řikáte na 1. pokus?

Když jsem ještě malý byl,
táta mě každý den bil.
Když už jsem byl trochu starší,
to už na mě pouze křičí.

Jednou jsem to nevydržel,
a pěstí daroval jsem.
Pak jak psa mě páskem střískal,
prej jsem si to u něj posral.
Nesměl jsem jít z domu pryč,
jinam by vytáhl tyč.

V dospělosti jsem se odstěhoval,
ve snech jsem ho pořád vídal.
Brzy na to divně zemřel,
já na pohřeb jsem mu nešel.

Jednou v noci s mojí ženou,
zažili jsme chvilku hroznou.
Otec byl tam jako duch,
kolem něj byl hrozný puch.
Stejně tajně jak se objevil,
zmizel, a tu noc nevrátil.

Další noc tam byl zase,
místo pachu kudlu v ruce.
Zhrozil jsem se v okamžení,
mrkl jsem a už tu není.

Noc co noc se nám tam zjevil,
pokaždé jen na pár chvil.
Když na chatu jsme odjeli,
s ženou jsme hezkou noc měli.

Za devět měsíců jsme měli syna,
dali jsme mu jméno Míra.
Doma napjati jsme byli v noci,
jestli zvládneme to bez pomoci.
Otec však nezjevil se,
onu noc a nikdy více.
Publikoval(a): davidziak, 5.6.2013
Přečteno (944x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: manamenekdo, Retor

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti