Lídě k narozkám
Lídě k narozkám
Anotace: Pro rodinou kamarádku
Krásná je a stále mladá,
její úsměv by přemohl hada.
Sněhové jsou její vlasy,
to je ale hodně krásy.
Bytost andělská to asi bude,
narozeniny má dneska sudé.
Šest a třicet už je Lídě,
pořád vypadá mladě.
Také krásnou dceru má,
po matce je nádherná.
Spolu jim to sluší velmi,
narozeninový dort už snědli.
Snad jim není špatně moc,
běhali by celou noc.
To však nehodí se sem,
my už radši popřejem.
Přeji všechno nejlepší,
jsi zas o rok krásnější.
Publikoval(a):
davidziak, 4.6.2013